Megafoner och gerilla i Dalarna

22 September 2010

Det blev ett kärt återseende när Miamis före detta praktikant Jesper Wallerborg tog emot våran Rickard på ett frukostseminarium idag i Falun. Det var MiD, Marknadsföreningen i Dalarna, som stod som arrangörer bakom seminariet  “Gerillamarknadsföring i praktiken”.

De närvarande MiD-medlemmarna var inte alls beredda på Miamis inblanding i det hela. De trodde att Jepser, som numer jobbar på United Power, skulle föreläsa ensam. Men när Jesper tog upp att han praktiserat på Miami, och “ärligt talat inte var så impad” av den lilla skitbyråns metoder, så avbröts han av megafonbestyckad Rickard som bad Jesper att “knipa käft”.

De chockade MiD-deltagarna lugnades snart dock med att det hela var regisserat, som ett bevis på hur man kan använda udda metoder för att väcka uppmärksamhet.

Rickard låter för övrigt hälsa att han trivs bra i Dalarna. En plats där han inte kan bli mobbad för sin dialekt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*