God fortsättning!

19 January 2012

Så var det nya året igång. Vintern har inte ens kopplat sitt vanliga järngrepp utan mer ett ganska lamt Virsbogrepp. På Miami är vi mitt uppe i ett antal spännande projekt. Science Fivewood med flera världsnyheter i sitt sortiment skall göra sin “formella” debut på Båtmässan 4-12/2 på Svenska Mässan. Många av grejorna är direkt applicerbara i båtlivet och vi tror på ett stort genomslag. Håll utkik efter Science Guardian och Science Septic för att nämna ett par produkter. First Camp med sitt BoCamp planerar flera lanseringar under året och framgångarna lär fortsätta med det koncept vi tillsammans tagit fram.

På plats på Miami har vi nu också en ny praktikant; Nicklas Asp, som läser projektledning på IHM. Han spelar fotboll i Norrby men har ett förflutet i Blåvitt, stackarn… Vi tror att Nicklas kommer att vara till stor hjälp i flera av våra spännande vårprojekt .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*